Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın prezantabl testleri gestaltlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müntesip tetebbu geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Kullanılan kapı fitili karınin esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim sağlamlanabilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli sağlıklı ise buna bağlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat enseışını getirmektedir.

Yangın veya evgin gidiş vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Bu nedenle daha koca bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında saye sağlamlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Iye oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanırken başka taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Binanın dâhilinden adiya essah nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif önlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faziletli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı muhtevalerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirim kurtarmaktadır.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir vesair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page